Amos 3* Marmaris | Cazare la Amos 3* Marmaris

Amos 3*, Marmaris

Amos 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Amos 3*
Hotelul se afla localizat langa plaja, la 3 km de Marmaris, la 5 km de Icmeler. Hotelul a fost construit in anul 1987 si renovat in anul 2006. Hotelul se afla langa plaja cu nisip si pietricele; sezlongurile, umbrelele sunt gratuite, iar saltelele sunt cu plata. Pe plaja hotelului se pot practica sporturi nautice.

Hotelul, o cladire cu 5 etaje, dispune de 26 camere duble (16mp pentru 2+1 persoane), 8 camere single (14mp pentru 2 persoane), 16 camere triple (28mp pentru 4 persoane); majoritatea camerelor sunt cu vedere la mare. Asternuturile si prosoapele se schimba la fiecare 2 zile, iar curatenia in camere se face in fiecare zi. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, uscator de par, sistem de incalzire, minibar (cu plata), mocheta si gresie, balcon sau terasa, TV, baie cu dus, uscator de par.

Facilitati: piscina exterioara, piscina pentru copii, lift, restaurant exterior, restaurant a la carte, baruri, aer conditionat in locurile publice, TV in lobby, room service intre orele 08.00 - 24.00, spalatorie (contra cost), seif (contra cost), magazin de suveniruri.

Recomanda acest hotel:  


 Amos

 Amos
 Amos
 Amos
 Amos
 Amos
 Amos
 Amos
 Amos
 Amos
 Amos
 Amos
 Amos

Date de contact
Amos 3* Marmaris
Adresa: Hotelul se afla localizat langa plaja, la 3 km de Marmaris, la 5 km de Icmeler si la 100 km de aeroportul Dalaman. Website: www.hotelamos.com