La Plantation 4* Marigot | Cazare la La Plantation 4* Marigot

La Plantation 4*, Marigot

La Plantation 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii La Plantation 4*
Hotelul La Plantation este situat la 550 de metri de plaja cu nisip Orient Bay și pune la dispoziție 5 restaurante pe plajă, piscină în aer liber cu apă dulce și o terasă la soare. Este disponibilă parcare publică gratuită.

Camerele de la Hotelul La Plantation sunt decorate în culori calde cu picturi murale realizate manual. Acestea au mobilier elegant din lemn de tec și includ chicinetă complet echipată. Unele camere oferă vedere la Orient Bay și la insulele din jur.

Cafeneaua La Plantation, de lângă piscină, servește un mic dejun tropical tip bufet în fiecare dimineață, precum și o selecție de preparate gourmet rafinate pentru seară. Alte restaurante, printre care Bikini Beach și Kakao, pot fi găsite de-a lungul plajei.

După o zi de relaxare pe plaja privată de la Plantation, oaspeții pot folosi accesul Wi-Fi disponibil gratuit în zona de relaxare din hol. De asemenea, complexul are 2 terenuri de tenis și un birou de turism care oferă informații despre atracțiile locale.

Aeroportul Internațional Princess Juliana Philipsburg este la 10,7 km de Hotelul La Plantation. Downtown Oyster Pond se află la 12 minute de mers cu mașina.

Cel mai recent comentariu a fost adăugat pe 16 sept 2015

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Seif

Recomanda acest hotel:  


 La Plantation

 La Plantation
 La Plantation
 La Plantation
 La Plantation
 La Plantation

Date de contact
La Plantation 4* Marigot
Adresa: C5 Parc de La Baie Orientale, Orient Bay 97150, St. Maarten-St. Martin
Telefon: 0590 29 58 00