Pensiunea Casa Mosului 4* Marginimea Sibiului | Cazare la Pensiunea Casa Mosului 4* Marginimea Sibiului

Pensiunea Casa Mosului 4*, Marginimea Sibiului

Pensiunea Casa Mosului 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Casa Mosului 4*


Pensiunea Casa Mosului **** din Cârţişoara situatã în imediata apropiere a centrului comunei, te întâmpinã cu ospitalitatea specificã zonei de munte. Oamenii pe care îi veţi întâlni aici, mâncarea şi bãuturile tradiţionale de cea mai bunã calitate precum şi condiţiile de cazare de 4 stele vor crea atmosfera de recreere, confort, linişte şi relaxare pe care le-aţi dorit.

Pensiunea Casa Mosului **** oferã condiţii de cazare deosebite. Capacitatea pensiunii este de 11 locuri. Pensiunea este structuratã astfel:

Parter
Mansardã

Parterul este compus din :

- living, spatiu pentru luat masa si lounge dotat cu semineu cu focar deschis, TV-cablu, internet wireless, CD/DVD-player

- bucãtãrie complet utilata

- 2 bãi

Spaţiul livingului este armonios împãrţit, semineul cu focar deschis şi scara din buşteni care urcã la mansardã reprezentând elemente cu greutate, care creazã o ambianţã primitoare.
Elementul rustic predominã în design-ul interior fãra a fi însã din abundenţã. Obiectele rustice au o valoare istoricã realã şi sunt fãcute manual de cãtre un meşteşugar înzestrat.
Bucãtãria este complet utilatã: aragaz, cuptor cu microunde, cafetieră, frigider, masă de lucru, veselă, prãjitor pâine.
Mansarda este alcãtuitã din 5 camere: 2 camere matrimoniale, 2 camere cu 2 paturi si 1 camera cu 3 locuri.
Fiecare camerã este dotatã cu baie proprie.
Lenjeria de pat din puf de gasca.
Trei dintre camere au balcon spre curtea interioarã cu o vedere deosebitã spre munţii Fãgãraş.
Toate camerele sunt dotate cu lcd / cablu-tv / internet wireless.
Partea de la intrare este pavatã cu piatrã de râu şi faciliteazã parcarea a 5 maşini. Curtea este plinã de verdeaţa si pomi fructiferi : meri, peri, pruni, cireşi, nuci, plante şi flori deosebite, toate fiind întreţinute cu apa rãcoroasã de la fântâna din curte. Curtea are o suprafaţã de 1100 mp.
Aerul curat specific zonei te îndeamnã sã foloseşti foişorul şi barbeque-ul de afarã, sã-ţi faci somnul de amiazã în hamac, sã citeşti o carte sau sã stai la o poveste cu prietenii pe terasã.
In Pensiunea Casa Mosului nu se fumeaza, dar se poate fuma in afara pensiunii pe terasa unde este amenajat un loc incalzit.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Casa Mosului

 Pensiunea Casa Mosului
 Pensiunea Casa Mosului
 Pensiunea Casa Mosului
 Pensiunea Casa Mosului
 Pensiunea Casa Mosului
 Pensiunea Casa Mosului
 Pensiunea Casa Mosului

Date de contact
Pensiunea Casa Mosului 4* Marginimea Sibiului
Adresa: Cartisoara nr. 395, Sibiu, Transilvania, Romania GPS *Localitatea Cârţişoara este situată în vecinătatea Munţilor Făgăraşului, pe malul pârâului Cârţişoara, la sud de şoseaua naţională Sibiu-Braşov. Satul se află pe itinerariul şoselei care traversează Munţii Făgăraşului.