Cabana Nora 1* Marginimea Sibiului | Cazare la Cabana Nora 1* Marginimea Sibiului

Cabana Nora 1*, Marginimea Sibiului

Cabana Nora 1*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cabana Nora 1*
Cabana Nora este amplasată la 32 km de Sibiu, în mirificul cadru natural al munţilor Cândrel, altitudinea medie fiind de 980m. Există două trasee pe care le puteţi urma pentru a ajunge la noi, pornind din oraşul Sibiu:
- Sibiu - Cisnădie - Sadu - Rîu Sadului (26 km).
- Sibiu - Tălmaciu - Sadu - Rîu Sadului (38 km).

Cabana, structurată pe trei nivele, dispune de 102 locuri de cazare.

La parter, pe partea stângă, există 2 camere, fiecare cu 3 paturi suprapuse (6 locuri), un living de 25 mp, bucătărie şi baie. Pe partea dreaptă, există o cameră cu 4 paturi suprapuse (8 locuri), un living de 55 mp, bucătărie şi baie.

La primul etaj, pe partea stângă, se află un apartament cu 2 camere a câte 5 paturi si o baie comună. De asemenea, mai existǎ o cameră cu 6 şi o cameră cu 5 paturi, fiecare dotată cu baie proprie.

Pe partea dreaptă a etajului există un apartament cu 2 camere a câte 4, respectiv 3 paturi şi baie comună. Pe aceeaşi parte se mai află situate 2 camere a câte 6 paturi, fiecare având baie proprie. Fiecare cameră aparţinând acestui etaj dispune de terasă.

Mansarda dispune de patru apartamente a câte 2 camere cu 5, respectiv 6 paturi, precum şi baie proprie fiecǎrui apartament. Toate apartamentele de la mansardă au ieşire la terasǎ.

În afara cabanei mai există o sală de mese, bucătărie, bar şi doua toalete, disponibile pe timp de vară.

Cabana dispune de un telefon public cu cartelă (Romtelecom), singura reţea de telefonie mobilă cu acoperire fiind Zapp. Locuri de parcare păzite se găsesc în incintă.

Facilitati hotel
Minibar
Parcare
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Cabana Nora

 Cabana Nora
 Cabana Nora
 Cabana Nora
 Cabana Nora
 Cabana Nora
 Cabana Nora

Date de contact
Cabana Nora 1* Marginimea Sibiului
Adresa: Raul Sadului , Sibiu