Daniel 5* Marea Moarta | Cazare la Daniel 5* Marea Moarta

Daniel 5*, Marea Moarta

Daniel 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Daniel 5*
Situat pe malurile acestei extraordinare mări, în Ein Bokek, hotelul Daniel permite oaspeţilor săi să valorifice la maxim ceea ce are de oferit această regiune, de la apele terapeutice la peisajele magnifice ale deşertului.
Hotelul dispune de 302 camere confortabile, cu vedere spre mare, deşert sau zona muntoasă.
Oaspeţii pot beneficia de facilităţile variate: Shizen Spa, singura pistă profesională de bowling de la Marea Moartă, Scottish Pub, lobby bar, discotecă, club pentru copii, video arcade, solarium pe acoperiş. Echipa de bucătari este condusă de un chef renumit, Dudu Cohen, care este recunoscut pentru creaţiile sale culinare, bufetele bogate cuprinzând feluri din toate bucătăriile lumii. Iubitorii de carne vor aprecia cu siguranţă grătarul de la piscină.
Doritorii de relaxare pot alege între şezlongurile şi umbreluţele de la piscină, jacuzzi, baia turcească, piscina interioară şi cea exterioară, sauna uscată, camera de aburi, sala de gimnastică sau tratamentele profesionale oferite de spa-ul Shizen, ce foloseşte atât nămolul cu proprietăţi curative dar si produsele Dermatologica, celebre în întreaga lume.

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Daniel

 Daniel
 Daniel
 Daniel
 Daniel

Date de contact
Daniel 5* Marea Moarta
Adresa: Ein Bokek, Dead Sea Mobile Post
Telefon: Tel: 972-9-9520825
Fax: +972 9 9520828