Pensiunea Maria 2* Maramures | Cazare la Pensiunea Maria 2* Maramures

Pensiunea Maria 2*, Maramures

Pensiunea Maria 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Maria 2*
Pensiunea Maria ofera cazare in Borsa, Maramures. Aflata in Complexul Turistic Borsa, pensiunea este o alegere excelenta pentru petrecerea unei vacante minunate.

Pensiunea Maria este amplasata la doar 100 m de partia de ski si langa nenumarate atractii turistice: plimbare cu Mocanita pe Valea Vaserului, Cascada Cailor, Izvorul Bistritei Aurii, Pietrosul Rodnei (2303 m), Pasul Prislop (1416 m) si multe altele.

Pensiunea Maria dispune de o capacitate maxima de cazare de 33 persoane, baie in camera, apa calda permanent, incalzire centrala, TV, frigider, biblioteca, echipamente sportive de iarna, gratar in curte etc.

Facilitatii si dotari: apa calda, incalzire centrala, TV, cablu, internet, frigider si bucatarie la dispozitie, parcare, foisor pt luat masa in aer liber, gratar, camera taraneasca, costume traditionale, program artistic, plimbari cu caruta. De sarbatori se organizeaza diferite mese si activitati.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Pensiunea Maria

 Pensiunea Maria
 Pensiunea Maria
 Pensiunea Maria
 Pensiunea Maria
 Pensiunea Maria
 Pensiunea Maria
 Pensiunea Maria
 Pensiunea Maria
 Pensiunea Maria

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie