Pensiunea La Taticu 4* Maramures | Cazare la Pensiunea La Taticu 4* Maramures

Pensiunea La Taticu 4*, Maramures

Pensiunea La Taticu 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea La Taticu 4*
Așezată într-un loc minunat, atent îngrijit de oameni gospodari, pensiunea "La Tăticu" este mai mult decât un simplu loc în care te poți odihni sau recrea, el fiind un cămin pregătit să-ți dea propria lui căldură, oferindu-i totodată sufletului și trupului tău propria-i rețetă de fericire.
Pensiunea este clasificată 4*, fiind o construcţie care îmbină modernul cu rusticul, rafinamentul cu bunul gust. Dispune de parcare amenajată, 6 camere care oferă un confort deosebit de cazare, restaurant, bar, foişor, curte interioară cu grătar în aer liber.
Camerele, cu o suprafaţă mai mare decât cea standard, au baie proprie dotată cu cabină duş, uscător de păr, halat şi papuci de baie, încălzire în pardosea, minibar, TV-cablu, internet, telefon.
Cu un meniu atent ales, cu mâncare pregătită după rețete originare românești și nu numai, cu o selecție generoasă de vinuri și alte băuturi, suntem pregătiți să-ți facem șederea plăcută, punându-ți la dispoziție cele mai bune servicii.
Servicii oferite: organizare nunți, botezuri, zile de naștere, în foișor și restaurant, pensiune completă, plimbări cu barca și hidrobicicleta, sporturi care se pot practica: rummy, șah, table, pescuit pe balta proprie.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea La Taticu

 Pensiunea La Taticu
 Pensiunea La Taticu
 Pensiunea La Taticu
 Pensiunea La Taticu