Mirage Resort 4* Maramures | Cazare la Mirage Resort 4* Maramures

Mirage Resort 4*, Maramures

Mirage Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mirage Resort 4*
Mirage Resort este situat în Vişeu de Sus, în regiunea istorică Maramureş. Hotelul are o terasă, iar oaspeţii se pot bucura de mese la restaurant. Proprietatea oferă acces gratuit la internet WiFi şi o parcare privată gratuită.

Toate camerele acestui hotel au aer condiţionat şi TV cu ecran plat, iar unele au zonă de relaxare unde vă puteţi destinde după o zi plină. Anumite unităţi de cazare oferă vedere la piscină sau la grădină. Camerele au baie privată. Pentru un plus de confort, sunt puse la dispoziţie articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Mirage Resort pune la dispoziţie săli de conferinţe şi de banchet cu dotări complete. Oaspeţii beneficiază de acces la piscina sezonieră a parcului acvatic la un cost suplimentar. Parcul acvatic include şezlonguri, umbrele de soare, un bar la piscină şi un tobogan de apă pentru copii.

Recepţia proprietăţii are program nonstop. Printre numeroasele atracţii din zonă se numără celebra Mocăniţă, tren cu aburi pe linie îngustă. Gara este la doar 3 km de Mirage Resort. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de activităţi precum drumeţii, ciclism sau pescuit.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Mirage Resort

 Mirage Resort
 Mirage Resort
 Mirage Resort
 Mirage Resort
 Mirage Resort
 Mirage Resort
 Mirage Resort
 Mirage Resort
 Mirage Resort
 Mirage Resort
 Mirage Resort
 Mirage Resort