Casa De Oaspeti Livisra 3* Maramures | Cazare la Casa De Oaspeti Livisra 3* Maramures

Casa De Oaspeti Livisra 3*, Maramures

Casa De Oaspeti Livisra 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa De Oaspeti Livisra 3*
LIVISRA se afla intr-o locatie de vis, in zona numita Poduri a Viseului de Sus, lucru care ne-a cucerit pe noi, motiv pentru care am decis sa nu fim egoisti si sa va oferim placerea ambientului si dumneavoastra. Casa noastra de oaspeti este la 2 km de centrul orasului Viseu de Sus, chiar in inima naturii, in Parcul Natural Muntii Maramuresului. Aici veti gasi o oaza de liniste, un peisaj magnific cum numai natura poate sa ofere.

Ceea ce veti gasi la noi este o atmosfera causy (de relax). In livingul casei noastre de oaspeti va puteti relaxa, iar din restaurantul casei puteti admira natura ca si cum ati fi in mijlocul ei, savurand din meniurile noastre outstanding.
In fiecare zi puteti alege din cele 4 meniuri: traditional romanesc, chinezesc, israelian, italian si gourme a la carte.


Capacitatea de cazare: 8 camere duble cu pat matrimonial si baie proprie (cabina de dus cu hidromasaj) si 4 apartamente cu doua paturi matrimoniale (grupate doua cate doua in duplexuri) , piscina incalzita cu jacuzzi deschisa zilnic intre orele 11 - 21,

Recomanda acest hotel:  


 Casa De Oaspeti Livisra

 Casa De Oaspeti Livisra
 Casa De Oaspeti Livisra
 Casa De Oaspeti Livisra
 Casa De Oaspeti Livisra

Date de contact
Casa De Oaspeti Livisra 3* Maramures
Adresa: VISEUL DE SUS