Pensiunea Breb 3* Maramures | Cazare la Pensiunea Breb 3* Maramures

Pensiunea Breb 3*, Maramures

Pensiunea Breb 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Breb 3*
Pensiunea este situată în Maramureş, în satul Breb, la un kilometru de DJ 109F, la 6 km de Ocna Şugatag, la 16 km de Cavnic, la 27 km de Sighetu Marmaţiei şi la 40 km de Baia Mare.
Situat sub Creasta Cocoşului, într-un peisaj pitoresc, satul Breb este un adevărat muzeu al vieţii rurale maramureşene: case vechi din lemn, biserica de lemn din sec. XVI, vâltori, potcovării, pălincii, meşteri artizani şi tradiţii seculare.
Odata ajunsi in Breb la prima increngatura de drumuri o portita maramureseana incadreaza un indicator care va indruma la stanga 50 m unde veti gasi gospodaria noastra.
In gradina va asteapta o casa din lemn maramureseana cu 4 camere araduite simplu ca la tara da` cu bai ca la oras! Tot acolo este si pensiunea noua cu 5 camere ( Breb 2 ) ce au bai proprii.

18 locuri de cazare

- casa de lemn: 4 camere double, aranjate în stil tradiţional dar cu tot confortul modern, toaletă cu duş la fiecare cameră

- pensiunea noua: 5 camere duble, aranjate traditional cu bai proprii. Tot aici este si sala de mese

- curte mare cu verdeaţă, masă din lemn cu băncuţe, loc de joacă pentru copii

- activităţi: petreceri tradiţionale cu ceteraşi, plimbări cu sania sau căruţa trase de cai sau de boi, foc de tabără, grătare, viaţa la ţară: animale de curte, produse proaspete

Facilitati hotel
Parcare
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Breb

 Pensiunea Breb
 Pensiunea Breb
 Pensiunea Breb
 Pensiunea Breb
 Pensiunea Breb
 Pensiunea Breb
 Pensiunea Breb
 Pensiunea Breb

Date de contact
Pensiunea Breb 3* Maramures
Adresa: BREB
Telefon: 0262.221038