Las Cascadas The Falls 3* Manuel Antonio | Cazare la Las Cascadas The Falls 3* Manuel Antonio

Las Cascadas The Falls 3*, Manuel Antonio

Las Cascadas The Falls 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Las Cascadas The Falls 3*
Las Cascadas este un hotel de apartamente de tip boutique într-un oraș de pe malul mării, înconjurat de animale sălbatice. Oferă scufundări, excursii cu barca zburătoare și descărcare în cascadă. Există, de asemenea, o piscină cu cascadă și o zonă de lounge confortabilă, cu WiFi gratuit.

Oaspeții de la Condotel Las Cascadas pot vizita Parcul Național Manuel Antonio, la doar 8 minute de mers cu mașina de hotel. Parcul Nahome Oceanfront este la doar 4 minute de mers pe jos.

Suitele spațioase de la Las Cascadas au aer condiționat și interioare din lemn, decorate cu plante tropicale. Unele au, de asemenea, acces WiFi gratuit, facilități de bucătărie sau vedere panoramică.

Puteți ajunge pe jos în centrul orașului Quepos în doar 5 minute, unde puteți găsi o gamă largă de restaurante, magazine și un cazinou.

Portul de agrement Pez Vela este la 2 străzi distanță, iar alte atracții locale includ excursii cu tiroliană cu baldachin, rafting în apă albă, croaziere la cină la apus și plimbări în natură.

Condotel Las Cascadas este la 3 km de Aeroportul Quepos. Parcarea este gratuită, iar proprietatea poate ajuta oaspeții să organizeze un serviciu de transfer contra cost, la cerere prealabilă, de la și de la aeroport.

Recomanda acest hotel:  


 Las Cascadas The Falls

 Las Cascadas The Falls
 Las Cascadas The Falls
 Las Cascadas The Falls

Date de contact
Las Cascadas The Falls 3* Manuel Antonio
Adresa: Manuel Antonio, 60601 Manuel Antonio, Costa Rica