Mandarin Oriental Manila 5* Manila | Cazare la Mandarin Oriental Manila 5* Manila

Mandarin Oriental Manila 5*, Manila

Mandarin Oriental Manila 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mandarin Oriental Manila 5*
Indiferent dacă alegeţi o cameră, un apartament, sau Mandarin Oriental Club, veţi găsi tot ceea ce la îndemână pentru a vă face şederea efort de lux - de la cel mai rapid serviciu de Internet de mare lăţime de bandă în Manila, la lumina starea de spirit soft-touch puteţi controla fără chiar ieşi din pat.

Convenabil amplasat în apropiere de cartierul de afaceri principale, suntem capabili de a oferi tot ce ai nevoie pentru a desfăşura o activitate sau de a utiliza camera dvs. ca o bază de la care să lucreze. Nu e vorba de munca - noi oferim, de asemenea, mediul perfect pentru a vă relaxa după hârtiile este completă.
În cameră

Indiferent dacă alegeţi camere sau apartamente, veţi găsi de lux vine ca standard la Mandarin Oriental, Manila. Camerele noastre oferă mobilier amendă şi facilităţi de afaceri excelente.
La hotel

La hotel veţi găsi toate facilităţile pentru a se asigura de afaceri se execută fără probleme, inclusiv multi-funcţional mijloacele de comunicare, un centru complet echipat de afaceri şi acces la săli de şedinţe dedicate.

Ar trebui să vă (sau partenerul tau) trebuie să se relaxeze, avem un centru de fitness disponibile sau puteţi savura unele dintre cele mai rafinate experienţe de mese disponibile în Manila.

Recomanda acest hotel:  


 Mandarin Oriental Manila

 Mandarin Oriental Manila
 Mandarin Oriental Manila
 Mandarin Oriental Manila
 Mandarin Oriental Manila

Date de contact
Mandarin Oriental Manila 5* Manila
Adresa: Manila - filipine