Midland 4* Manchester | Cazare la Midland 4* Manchester

Midland 4*, Manchester

Midland 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Midland 4*
Este considerat a fi unul dintre cele mai fine hoteluri din Europa. Aici s-au intalnit pentru prima data in 1904 Charles Stewart Rolls cu Frederick Henry Royce si au format legendara Rolls Royce. Pentru cei care au venit sa se relaxeze , ceaiul de dupa-amiaza este o traditie, care s-a pastrat de-a lingul timpului. Popularitatea de care se bucura acest hotel se datoreaza elegantei, confortului si ospitalitatii pe care le ofera.
Hotelul pune la dispozitia clientilor, sala de conferinte, sauna, 2 restaurante, parcare ( contracost ), solariu. acces pentru persoanele cu dizabilitati, centru spa ( contracost ), tratamente de infrumusetare ( contracost ), piscina, salon e infrumusetare, 2 baruri, sala de gimnastica, 3 lifturi, inchiriere masini, room-service ( 24 ore ), patut ( la cerere ), masaj ( contracost), teren de squash.
Camerele sunt confortabile, cu aer conditionat, radio, TV, filtru cafea, modem pentru internet, halate de baie, baie cu dus, telefon, minibar, seif, uscator de par, baie cu cada.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Midland

 Midland
 Midland
 Midland
 Midland

Date de contact
Midland 4* Manchester
Adresa: Peter Street, Marea Britanie, Manchester
Telefon: 08450740053
Fax: 01132052898