Britannia 3* Manchester | Cazare la Britannia 3* Manchester

Britannia 3*, Manchester

Britannia 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Britannia 3*
Situat într-o clădire victoriană magnifică, Hotelul Britannia se află la doar 500 de metri de gara Manchester Piccadilly. Dispunând de Wi-Fi gratuit şi 2 baruri pline de viaţă, hotelul se află la 1,6 km de Catedrala din Manchester.

Această clădire impresionantă are o scară grandioasă cu balcoane şi candelabre originale. Fiecare dormitor are o baie privată, iar unele au zone de relaxare şi spaţiu de lucru. Toate camerele au TV prin satelit, o presă de pantaloni şi facilităţi pentru prepararea ceaiului şi a cafelei.

Restaurantul Jenny's serveşte un meniu variat cu specialităţi britanice, pe când Overstuffed Pizzeria oferă preparate din bucătăria italiană şi salate proaspete. The Wave Bar este deschis până târziu şi dispune de muzică live cu DJ şi un ring de dans. Cromptons Bar are un lounge relaxant pentru băuturi informale.

La doar câţiva metri de animatul Chinatown, Britannia Manchester se află la doar 800 de metri de gara Oxford Road. Chiar la ieşirea din hotel se află o staţie de tramvai Metrolink, iar Granada Studios sunt la 20 de minute de mers pe jos distanţă.

Facilitati hotel
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Britannia

 Britannia
 Britannia
 Britannia

Date de contact
Britannia 3* Manchester
Adresa: 35 Portland Street, City Centre, M1 3LA Manchester