ZENITH Conference & Spa Resort 4* Mamaia | Cazare la ZENITH Conference & Spa Resort 4* Mamaia

ZENITH Conference & Spa Resort 4*, Mamaia

ZENITH Conference & Spa Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii ZENITH Conference & Spa Resort 4*
Hotel Zenith Mamaia - clasificat la 4 stele, este amplasat in zona de nord a statiunii, in imediata vecinatate a plajei si a hotelurilor Palas, Pelican si Dorna.
Incepand cu anul 2016 hotelul s-a alaturat grupului hotelier international – Top International Hotels si a fost redenumit – Hotel Zenith Conference & SPA. In vara 2016 isi va intampina oaspetii cu un nou centru SPA modern, construit spre mare.
Renovat complet in anul 2008, hotel Zenith este compus din doua corpuri de cladire (denumite Jupiter si Junona), unul paralel, iar celalalt perpendicular pe tarmul Marii Negre. Hotel Zenith dispune de 290 de camere cu structuri variate, unele dintre ele avand vedere frontala catre mare. Hotel Zenith este deschis pe durata intregului an si se adreseaza atat turistilor veniti in vacanta, cat si turistilor din segmentul business, punand la dispozitia celor din urma un centru de conferinte modern si bine utilat.
Restaurante, baruri, piscina, locuri de joaca pentru copii si un nou SPA Center - acestea sunt o parte din facilitatile de care puteti beneficia in cadrul hotelului Zenith Mamaia.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare

Oferta de sejur la ZENITH Conference & Spa Resort 4*

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 ZENITH Conference & Spa Resort

 ZENITH Conference & Spa Resort
 ZENITH Conference & Spa Resort
 ZENITH Conference & Spa Resort

Date de contact
ZENITH Conference & Spa Resort 4* Mamaia
Adresa: 209, Bulevardul Mamaia, Constamta 900001
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie