Piccadilly 2* Mamaia | Cazare la Piccadilly 2* Mamaia

Piccadilly 2*, Mamaia

Piccadilly 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Piccadilly 2*
Localizare:
Hotelul Piccadilly este localizat în centrul staţiunii, in zona Cazino, pe malul lacului, foarte aproape de majoritatea atractiilor din Mamaia si totusi intr-o adevarata oaza de liniste si verdeata! Terasa restaurantului are o capacitate de 100 locuri şi este dominată de o atmosferă elegantă şi romantică, cu o vedere magnifică asupra lacului la apus de soare.Restaurantul, cu o capacitate de 240 locuri, este decorat elegant şi neconvenţional, cu o bucătărie excelenta!

Dotari generale:
4 etaje, 192 camere duble, restaurant cu terasa si bar pe malul lacului, sali de conferinte.

Dotari camere:
2 paturi, fotolii si masuta, televizor, minibar si grup sanitar propriu cu cadita si dus, mocheta/ pardoseala din gresie, balcon, o parte dintre camere fiind dotate cu aer conditionat.

Hotelul oferă cele mai diverse oportunităţi de distracţie şi agrement.
Gradina hotelului dispune de spatii de joaca pentru copii - special amenajate – dotate cu :bancute, leagane, balansoar, topogan etc.Aici copiii isi pot petrece linistiti o mare parte din zi, protejati de traficul strazii si al falezei.
Puncte de atractie: plimbare cu vaporasul spre Insula Ovidiu si Restaurant Cherhana;activitati de pescuit in lacul Mamaia;Zona Cazino-Mamaia – Club Castel - punctul fierbinte al statiunii cu terase, restaurante, discoteci si cluburi, magazine, bancomate, concerte-live; puncte de plecare/sosire Telegondola; Restaurant Vatra;
Vizite in orasul Constanta la: Acvariul Constanta, Observatorul Astronomic si Statia Solara, Planetariul Constanta, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii, Moscheea, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Sculptura “Ion Jalea”etc.
Vizite in judetul Constanta la: Muzeul Arheologic Adamclisi, Monumentul Tropaeum Traiani, Cetatea Pacuiul lui Soare, Manastirea Sfantul Andrei, Manastirea Dervent, Cetatea Histria etc.
Vizite in Bulgaria si pe litoralul bulgaresc: Balchik, Albena, Varna, Dobrich etc.
In incinta hotelului Piccadilly din Mamaia, s-a inaugurat Prima Scoala de windsurfing pe litoralul romanesc .
Cei ce doresc sa se initieze sau sa progreseze in tainele windsurfingului aici gasesc instructaj profesional, cazare si masa asigurata.

Taxa de statiune reprezinta 4% din prima zi de cazare (conform legislatiei in vigoare) si se achita la receptia hotelului.
Micul dejun – 20 lei/pers/zi se asigura in sistem bufet suedez si se valorifica obligatoriu !
Pentru pranz si cina se va constitui un cont valoric de 60 lei/pers/zi in varianta de pensiune completa, sau de 30 lei/pers/zi in varianta de demipensiune. Contul valoric va fi totalul sumei platite pentru mesele principale pentru cele doua persoane din camera. Nu exista nicio restrictie pentru numarul de persoane care consuma din cont sau suma consumata pentru fiecare masa in parte.
Facilitati pentru copii: gratuitate la cazare pentru copiii pana in 12 ani, cazati in camere cu doi adulti platitori,care nu solicita pat suplimentar.
Pretul patului suplimentar este de 50% din valoarea locului de cazare.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Piccadilly

 Piccadilly
 Piccadilly
 Piccadilly
 Piccadilly
 Piccadilly
 Piccadilly
 Piccadilly

Date de contact
Piccadilly 2* Mamaia
Telefon: 041-831129
Fax: 041-831884
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie