Del Mar 4* Mamaia | Cazare la Del Mar 4* Mamaia

Del Mar 4*, Mamaia

Del Mar 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Del Mar 4*
Localizare: Hotelul Del Mar este situat la intrare in partea de sud a statiunii Mamaia, fiind amplasat la intersectia dintre plaja si Satul de Vacanta, cea mai importanta zona de agrement a statiunii, la distanta de 90 m de plaja, 100m de punctul de pornire a telegondolei, 150 m de parcului de distractie Aqua Magic Mamaia si 200 m de Parcul de distractie Luna Parc.

Facilitati hotel: Hotelul Del Mar beneficiaza de restaurant la nivelul parterului, cu o capacitate de 200 locuri, bar receptie la mezanin cu o capacitate de 40 locuri, salon infrumusetare, sala recreere (sah, table, remi, carti, biliard), zona SPA: sauna, masaj, aparate body-building, sala conferinta 200 locuri, sala sedinte 20 locuri, salon coffe break, dotat cu 2 lifturi pentru turisti si lift pentru bagaje, inchidere usi pe baza de cartela. Alte facilitati: servicii fara plata: sala de recree dotata cu sah, remi, carti, biliard, sala de fitness cu aparate de body-building, sauna, camera pentru pastrarea bagajelor turistilor, camera de pastare valori, parcarea este in limita locurilor disponibile, internet wireless. Servicii cu plata: sala conferinte, sala sedinte, salon de infrumusetare.

Dotari camera: Camerele duble cu pat matrimonial: Suprafata totala (hol, camera, baie, balcon) 34 mp, balcoane spatioase de 7.5 mp (dotate cu masuta si fotolii), aer conditionat, minibar, seif, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, 2 telefoane in camera si baie, LCD color, birou, internet wireless gratuity. Camerele Duble De Lux: Suprafata totala 43 mp, toate dotarile unei camera standard, in plus exista o canapea neextensibila. Apartamentele: Suprafata totala 55 mp, dormitor cu pat matrimonial canapea extensibila si 2 fotolii, restul dotarilor identice ca la celalalte tipuri de camera.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Del Mar

 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar
 Del Mar

Date de contact
Del Mar 4* Mamaia
Adresa: 900001 Mamaia, România