Dacia Sud 3* Mamaia | Cazare la Dacia Sud 3* Mamaia

Dacia Sud 3*, Mamaia

Dacia Sud 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Dacia Sud 3*
Localizare:
Dacia Sud Hotel Mamaia este amplasat pe faleza din sudul statiunii Mamaia si reprezinta locatia in care va puteti bucura de vacanta perfecta alaturi de prieteni si familie. Dacia Sud Hotel Mamaia va asteapta cu un aspect nou, mult mai atragator si va pofteste sa va petreceti zilele de relaxare intr-o atmosfera calda, dominata de frumusetea noilor decoruri si amenajari interioare.

Facilitati hotel:
Restaurantul din cadrul Complexului Dacia Sud este o locatie care respecta liniile elegante ale hotelului. Va invitam sa va bucurati zi de zi de gusturile unice ale mancarurilor pregatite de un maestru bucatar. De pe terasa restaurantului puteti admira marea la orice ora, bucurandu-va de “compania” mancarurilor delicioase si a bauturilor alese.

Camere
Dacia Sud Hotel Mamaia va pune la dispozitie 136 de camere confortabile, fiecare dintre ele fiind prevazuta cu balcon, dotari moderne si baie proprie. Jumatate dintre camerele hotelului sunt orientate catre mare, astfel ca, de pe balcon, aveti posibilitatea sa va bucurati de briza serilor de vara si de momentele unice ale rasaritului.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Dacia Sud

 Dacia Sud
 Dacia Sud
 Dacia Sud
 Dacia Sud
 Dacia Sud
 Dacia Sud
 Dacia Sud
 Dacia Sud
 Dacia Sud
 Dacia Sud
 Dacia Sud
 Dacia Sud

Date de contact
Dacia Sud 3* Mamaia
Adresa: MAMAIA
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie