Comandor 4* Mamaia | Cazare la Comandor 4* Mamaia

Comandor 4*, Mamaia

Comandor 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Comandor 4*
Hotel Comandor este amplasat ideal in partea de nord a statiunii Mamaia unde plaja este cea mai lata din toata statiunea, avand majoritatea camerelor cu vedere spre mare, acces la piscina si loc de joaca pentru copii, hotelul este cu adevarat unul de 4 stele, un refugiu al bunului gust si serviciilor complete.

Camere dispun de aer conditionat, TV, minibar, seif -electronic, baie cu dus, balcon -cu scaun si masuta, internet, uscator de par, mobilier nou, geam termopan, telefon, gresie antiderapanta + carpete in camera, apartamente complet renovate dotate cu mobilier nou, dormitor cu pat matrimonial, aer conditionat, camera de zi cu canapea extensibila, 2 fotolii, tv cablu, cablu internet, minibar, telefon, 1 baie (cabina de dus) + 1 wc serviciu, uscator de par, terasa, seif electronic, pardoseala din gresie antiderapanta.

Hotelul dispune de restaurant, parcare proprie -fara plata, nepazita, loc de joaca pentru copii, pastrare obiecte de valoare -gratuit, lifturi noi, bar de zi, telefon public, bar la piscina, sala masaj, salon coafura-frizerie, sauna, hotel cu camere complet renovate (2006).Piscina in aer liber -pentru adulti si copii cu acces gratuit, SPA.

Oferta de sejur la Comandor 4*

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Comandor

 Comandor
 Comandor
 Comandor
 Comandor
 Comandor

Date de contact
Comandor 4* Mamaia
Adresa: Statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta, Judetul Constanta.
Telefon: +40241831138
Fax: (241) 831 149
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie