Bicaz Pirate's Resort 3* Mamaia | Cazare la Bicaz Pirate's Resort 3* Mamaia

Bicaz Pirate's Resort 3*, Mamaia

Bicaz Pirate's Resort 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Bicaz Pirate's Resort 3*
Localizare: pe plaja, in nordul statiunii, alcatuit din 2 corpuri, dispune de 166 camere, restaurant, terasa, bar, parcare, sala de conferinta. Majoritatea camerelor au vedere lateral la mare.
Camere: complet renovate, TV, AC, minibar, telefon, baie cu dus, balcon, geamuri termopan. Apartamentele au canapea extensibila.
Facilitate copii:
Pentru copii cu varsta pana la 7 ani se asigura cazarea gratuit, fara a se asigura pat suplimentar (pat pliant). Daca se solicita un pat pliant se va achita 25% din tariful de cazare/camera/zi;
Pentru copiii cu varsta intre 7-16 ani fiecare copil va achita 25% din tariful de cazare/camera/zi si se asigura un singur pat pliant;
Pentru situatia in care rezervarea este pentru un adult si un copil sub 7 ani se va aplica tariful de cazare al camerei Single;
Intr-un apartament se pot caza maxim 4 persoane, cu precizarea ca la Hotel Bicaz acest tarif include doar micul dejun pentru 2 persoane (pentru celelalte persoane se adauga la acest tarif micul dejun calculat in functie de calitatea beneficiarului, adult-copil);
In apartamentele de la Hotel Bicaz nu se asigura pat pliant (in fiecare locatie exista canapea extensibila);
Masa: restaurant propriu, mic dejun inclus in tariful de cazare.
Copiii pana in 3 ani impart patul cu parintii iar MD este gratuity
Copiii intre 3 si 7 ani achita 10 lei c/val MD daca impart patul cu parintii. Daca beneficiaza de pat suplimentar se adauga 25% din valoarea tarifului de cazare/camera (exc. MD)
Copiii intre 7 si 12 ani achita 10 lei c/val MD si pat suplimentar care inseamna inca 25% din valoarea tarifului de cazare /camera (exc. MD)
Copiii intre 12 si 16 ani achita 20 lei c/val MD si pat suplimentar care inseamna inca 25% din valoarea tarifului de cazare/camera (exc. MD)
Copiii de peste 16 ani achita 20 lei c/val MD si pat suplimentar care inseamna inca 50% din valoarea tarifului de cazare/camera (exc. MD)

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Bicaz Pirate's Resort

 Bicaz Pirate's Resort
 Bicaz Pirate's Resort
 Bicaz Pirate's Resort
 Bicaz Pirate's Resort
 Bicaz Pirate's Resort

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie