Apartament Bella Mare 3* Mamaia | Cazare la Apartament Bella Mare 3* Mamaia

Apartament Bella Mare 3*, Mamaia

Apartament Bella Mare 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Apartament Bella Mare 3*
Apartamentul Bella Mare este situat pe Bdl Mamaia, linga Universitate la numai cativa pasi de plaja sau centrul orasului. In suprafata de 86 mp, apartamentul poate acomoda pina la 6 persoane (4 adulti + 2 copii).
Camere moderne cu dormitor matrimonial, dormitor copii, living spatios cu canapea extensibila si doua bai, apatramentul este complet utilat/mobilat pentru ati face sederea placuta.
Doua aparate de aer conditionat, doua televizoare, sistem audio, internet de mare viteza, centrala termica pe gaze si 2 balcoane cu vedere la mare iti ofera tot confortul necesar.
Bucatarie moderna utilata cu frigider/congelator, aragaz, microunde, filtru cafea inclusiv tot necesarul pentru gatit iti va usura mult servitul mesei.
Te poti bucura deasemenea de numeroasele pab-uri si restaurante din zona Universitate-Mircea cel Batrin sau poti alege zona veche a orasului intr-o plimbare de 10 minute pe jos.
Seara e timpul distractiei iar statinea Mamaia iti sta le dispozitie la mai putin de 5 minute cu masina....depinde doar de tine cum vrei sa iti petreci timpul in orasul lui Mazare

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Apartament Bella Mare

 Apartament Bella Mare
 Apartament Bella Mare
 Apartament Bella Mare

Date de contact
Apartament Bella Mare 3* Mamaia
Adresa: B-DUL MAMAIA