Apartament Amelie 1 4* Mamaia | Cazare la Apartament Amelie 1 4* Mamaia

Apartament Amelie 1 4*, Mamaia

Apartament Amelie 1 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Apartament Amelie 1 4*
Apartament Amelie 1 este situat la etajul intai al unie cladiri localizate chiar pe Bulevardul Mamaia, pe partea cu lacul, la 150 metri de plaja. In dreptul cladirii este marcata o trecere de pietoni, astfel incat accesul turistilor spre faleza si plaja este foarte usor. Zona in care este localizat, este printre cele mai frumoase zone din Mamaia, cu faleza recent amenajata, cu zone de promenada generoase, cu plaja lata, restaurante cu terase cu vedere spre mare, si asta la doar 15 minute de mers pe jos de zona Cazino.
Apartament Amelie 1 este o locatie de lux cu dotari de 5*****, avand finisaje de calitate, mobilier din lemn masiv si obiecte de decoratiuni alese cu grija. Apartamentul are 65 mp si este format din living cu bucatarie deschisa, zona de luat masa, dormitor, baie si o terasa spatioasa care ofera vedere spre lac.
In Apartament Amelie 1 sunt disponibile 2 televizoare cu ecran plat, dintre care unul cu diagonala de 107 cm si 2 aparate de aer conditionat. Bucataria este dotata cu frigider mare, plita electrica, cuptor electric, cafetiera, prajitor de paine, cuptor cu microunde, vesela, tacamuri, pahare etc. Practic este dotata cu tot ce trebuie unei bucatarii functionale. Se pot caza pana la 4 adulti si 1 copil. Apartament Amelie 1 are incalzire centrala si se poate inchiria tot timpul anului.
Apartamentul Amelie 1 are 65 mp si este format din: living, bucatarie, dormitor, hol, baie, terasa, camera de serviciu.Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Apartament Amelie 1

 Apartament Amelie 1
 Apartament Amelie 1
 Apartament Amelie 1

Date de contact
Apartament Amelie 1 4* Mamaia
Adresa: Bulevardul Mamaia nr. 459, 900001 Mamaia, România
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie