Playas Peguera 3* Mallorca | Cazare la Playas Peguera 3* Mallorca

Playas Peguera 3*, Mallorca

Playas Peguera 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Playas Peguera 3*
Hotelul nostru frumos cu aer condiționat a fost recent renovat în primăvara anului 2015. Cele 53 de camere sunt repartizate pe 4 etaje. Avem un restaurant și un cocktail bar foarte popular. Recepția este disponibilă 24 de ore și vorbim mai multe limbi.

Suntem localizați direct pe bulevardul Paguera, de unde este situat un
golf cu nisip fin, turcoaz și albastru, la numai 50 de metri distanță. Alte plaje, dar și nenumărate magazine, activități de agrement, restaurante și baruri sunt situate în imediata apropiere. Clubul de Golf Camp de Mar și portul Santa Ponsa se găsesc, de asemenea, în câteva minute. Pentru Palma este nevoie de aproximativ 20 de minute cu mașina. Legătura cu transportul public este foarte bună și parcarea gratuită este disponibilă lângă hotelul nostru.

Camerele duble luminoase și moderne sunt dotate cu aer condiționat și
sunt dotate cu seif, TV prin satelit (canale germane), telefon, baie sau
duș, WC, balcon sau terasă. Minibarul în cameră poate fi închiriat. Camerele single sunt dotate ca camerele duble. Unele dintre camere au chiar vedere la mare.
Facem toate eforturile pentru a vă servi în fiecare zi un mic dejun proaspăt și variat în stil bufet. Și asta fie în sala de mese, fie pe terasa noastră frumoasă, însorită.

Oferta de sejur la Playas Peguera 3*

Recomanda acest hotel:  


 Playas Peguera

 Playas Peguera
 Playas Peguera
 Playas Peguera
 Playas Peguera