Amic Horizonte 4* Mallorca | Cazare la Amic Horizonte 4* Mallorca

Amic Horizonte 4*, Mallorca

Amic Horizonte 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Amic Horizonte 4*
Hotelul Amic Horizonte este administrat de o familie şi oferă vedere la golful Palma, fiind situat în apropiere de portul Puerto de Palma. Proprietatea se află la 2 km de centrul orașului Palma şi oferă piscină în aer liber și camere cu balcon, .

Toate unităţile de cazare de la Horizonte au un decor simplu şi luminos şi oferă aer condiţionat. Fiecare unitate de cazare pune la dispoziţie TV prin satelit şi baie proprie.

Hotelul include un restaurant tip bufet, care servește o selecție de preparate mediteraneene şi oferă o terasă cu vedere la Marea Mediterană. La cerere, aveţi la dispoziţie şi meniu à la carte. Restaurantul oferă Wi-Fi gratuit.

Cea mai apropiată plajă este Playa Cala Mayor, situată la mai puțin de 2 km de hotel. Oraşul vechi din Palma se află la 20 de minute de mers cu autobuzul. Centrul Comercial Porto Pí şi cazinoul Mallorca Casino se află la câteva minute de mers pe jos. Aeroportul orașului este situat la numai 12 km, iar portul se află la 10 minute de mers pe jos de Hotelul Amic Horizonte.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Piscina
Restaurant
Telefon

Recomanda acest hotel:  


 Amic Horizonte

 Amic Horizonte
 Amic Horizonte
 Amic Horizonte

Date de contact
Amic Horizonte 4* Mallorca
Adresa: Vista Alegre, 1 - Palma De Mallorca - 902 400 661 - Baleares