Eggerhof 3* Mallnitz | Cazare la Eggerhof 3* Mallnitz

Eggerhof 3*, Mallnitz

Eggerhof 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Eggerhof 3*
Eggerhof, situat în centrul localității Mallnitz și înconjurat de parcul național Hohe Tauern, oferă camere cu WiFi gratuit. Toți oaspeții au la dispoziție o zonă de wellness cu saună și baie de aburi. În fața pensiunii se află stația unui autobuz de schi gratuit care face legătura cu zona de schi Mallnitz, situată la 3 km.

Toate camerele au canapea extensibilă, zonă de relaxare, TV prin cablu și baie cu duș.

Eggerhof are bar și restaurant. Un mic dejun tip bufet este servit dimineața și regim de demipensiune este disponibil la cerere. Regimul de demipensiune este gratuit pentru copiii cu vârsta de până la 4 ani și se aplică reduceri pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani. Oaspeţii se pot relaxa în grădină sau pe terasă.

La proprietate, de unde se pot cumpăra și permise de schi, există un depozit pentru echipament de schi cu uscător de clăpari. De asemenea, de la pensiune se pot închiria biciclete. Pentru copii sunt disponibile facilități de tenis de masă și o trambulină.

La 3 km de Eggerhof se află un derdeluș. Ghețarului Mölltal este situat la 24 km, iar la lacul Millstatt se poate ajunge cu mașina în cel mult 35 de minute. Proprietatea include o parcare privată gratuită.

De la începutul lunii mai până la sfârşitul lunii octombrie, tariful sejururilor de minimum 2 nopți include cardul Nationalpark Kärnten. Acesta asigură numeroase beneficii gratuite şi reduceri în zonele Carinthia şi Tirolul de Est.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Telefon
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Eggerhof

 Eggerhof
 Eggerhof
 Eggerhof

Date de contact
Eggerhof 3* Mallnitz
Adresa: Mallnitz 119, 9822 Mallnitz, Austria