TAJ EXOTICA RESORT & SPA MALDIVES 5* Male | Cazare la TAJ EXOTICA RESORT & SPA MALDIVES 5* Male

TAJ EXOTICA RESORT & SPA MALDIVES 5*, Male

TAJ EXOTICA RESORT & SPA MALDIVES 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii TAJ EXOTICA RESORT & SPA MALDIVES 5*
Taj Exotica Resort & Spa vă aşteaptă cu exclusivitate de 5 stele, vile de lux şi o piscină infinită spaţioasă cu vedere directă la lagună. Oferă 2 restaurante, un bar şi un centru de fitness. Conexiunea WiFi este gratuită.
Localizare: Taj Exotica Resort & Spa se află la 8 km de Aeroportul Internaţional din Malé, care poate fi accesat în 15 minute cu o barcă cu motor privată, disponibilă nonstop.

Facilitati hotel:Taj Exotica asigură o gamă largă de sporturi nautice, inclusiv scufundări, pescuit şi windsurfing. Ca alternativă, vă puteţi relaxa cu tratamente spa liniştitoare la centrul spa Jiva Grande.

Restaurantul 24 Degrees oferă mese pe tot parcursul zilei, cu preparate internaţionale tip bufet. Deep End serveşte mese rafinate într-o atmosferă elegantă.

Facilitati camere: Amenajate cu balcoane şi terase la soare private, vilele spaţioase sunt decorate cu mobilier din lemn de calitate şi culori calde. Facilităţile luxoase includ aparat de cafea Nespresso şi iPod docking station. Există articole de toaletă premium şi duş cu efect de ploaie.

Facilitati hotel
Internet

Recomanda acest hotel:  


 TAJ EXOTICA RESORT & SPA MALDIVES

 TAJ EXOTICA RESORT & SPA MALDIVES
 TAJ EXOTICA RESORT & SPA MALDIVES
 TAJ EXOTICA RESORT & SPA MALDIVES

Date de contact
TAJ EXOTICA RESORT & SPA MALDIVES 5* Male
Adresa: .