Summer Island Maldives 4* Male | Cazare la Summer Island Maldives 4* Male

Summer Island Maldives 4*, Male

Summer Island Maldives 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Summer Island Maldives 4*
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Summer Island Maldives este situat pe Atolul Malé de Nord și pune la dispoziție o zonă de plajă privată și un restaurant. Proprietatea are atât o piscină infinită, cât și un centru de fitness cu program nonstop. Oaspeții pot beneficia de vedere la mare. Se oferă acces gratuit la conexiunea WiFi.

Camerele complexului au zonă de relaxare, TV LED cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată cu articole de toaletă gratuite și cadă sau duș. Toate camerele includ un fierbător și un birou. Se poate admira răsăritul/apusul de pe balconul/terasa mare a camerei.

Summer Island pune la dispoziție un centru spa cu servicii complete, o bibliotecă și un restaurant cu bar, amplasat deasupra apei. Centrul de scufundări al complexului oferă facilități de sporturi nautice precum și excursii zilnice/săptămânale ca, de exemplu, excursii de pescuit la apusul soarelui, croazieră la apus cu vizitarea mai multor insule, picnic pe bancul de nisip și grătare pe plajă pentru grupuri.

Oaspeții de la Summer Island Maldives au la dispoziție un mic dejun tip bufet. Personalul de la recepția cu program nonstop vorbește limbile germană și engleză. Oaspeții pot desfășura activități de interior și în aer liber, precum biliard, fotbal de masă, tenis de masă, badminton, fotbal și volei.

Facilitati hotel
Internet
Piscina
TV

Recomanda acest hotel:  


 Summer Island Maldives

 Summer Island Maldives
 Summer Island Maldives
 Summer Island Maldives
 Summer Island Maldives
 Summer Island Maldives
 Summer Island Maldives

Date de contact
Summer Island Maldives 4* Male
Adresa: 08460 Ziyaaraiyfushi Island,, 08460 North Malé Atoll, Maldive