Select Huduranfushi 4*+ Male | Cazare la Select Huduranfushi 4*+ Male

Select Huduranfushi 4*+, Male

Select Huduranfushi 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Select Huduranfushi 4*+
Localizare: insula localizata la nord de Male Atoll, la o distanta de aproximativ 30 de minute de mers cu barca cu motor de aeroportul din Male. Insula cunoscuta sub numele Lohifushi, a fost complet transformata recent sub un nou management, devenind o comoara tropicala aflata pe una din cele mai mari insule din Maldive. Este situata in cadrul unui peisaj deosebit ce se intinde pe o plaja alba cu nisip fin, apa cristalina si bananieri. Aici veti gasi cele mai bune conditii pentru o vacanta de vis, ideala atat pentru cupluri, cat si pentru familii.
Cazare: 137 de camere cu un decor in nuante calde, renovate complet, echipate cu baie cu dus si cada ( dusul se afla partial in aer liber ), terasa, grupate in bungalouri individuale sau cu conexiune ( beach villas ), spatioase, avand cu o suprafata totala de aprox 59 mp, dotate cu aer conditionat, mini bar, TV satelit, seslonguri, vedere frontala spre ocean si plaja.
Facilitati: oaza naturala inconjurata de recifuri de corali, piscina pentru adulti si pentru copii, 2 restaurante, 4 baruri, coffee-shop, centru fitness, spa, terenuri de tenis, tenis de masa, teren squash, scoala de scufundari, sporturi de apa (incluzand surf ), snorkeling, catamaran, canoe, locuri de joaca supravegheate pentru copii, seif la receptie, magazine, excursii locale incluzand insulele vecine si capitala, Male, karaoke, disco, spectacole si animatie.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Select Huduranfushi

 Select Huduranfushi
 Select Huduranfushi
 Select Huduranfushi