J Resort Alidhoo 4* Male | Cazare la J Resort Alidhoo 4* Male

J Resort Alidhoo 4*, Male

J Resort Alidhoo 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii J Resort Alidhoo 4*
Oferind lux de 5 stele pe un atol privat, J Resort oferă cazare Alidhoo malul mării, cu vederi uimitoare lagună. Acesta are un centru de spa, centru de fitness şi piscină în aer liber. Wi-Fi gratuit este disponibil.

Apartamente şi vile caracteristica mobilier din lemn de la ţesături Alidhoo în culori neutre şi plăcută. Ele au zone de relaxare cu canapele şi TV prin cablu. Gratuit ce ceai / cafea facilităţi sunt furnizate. Ai o privare de baie jacuzzi.

Tratamente de relaxare din plante şi masaje sunt disponibile la Mandara Spa. Oaspeţii se bucură de o gamă de sporturi de câine de apă cum ar fi canotaj, scufundări şi windsurfing. Pentru a relaxaţi-vă, există biliard şi facilităţi de tenis de masă.

Restaurantul principal J Resort Alidhoo serveşte o gamă largă de preparate internaţionale. Briza rece şi privelişti uimitoare Însoţiţi feluri de mâncare la restaurant fructe de mare la malul mării.

J Resort este bilete de avion de o ora de Alidhoo, urmată de o plimbare cu barca cu motor de 15 minute, de la Aeroportul Internaţional Male.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 J Resort Alidhoo

 J Resort Alidhoo
 J Resort Alidhoo
 J Resort Alidhoo

Date de contact
J Resort Alidhoo 4* Male
Adresa: Maldive -
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie