Grand Park Kodhipparu 5* Male | Cazare la Grand Park Kodhipparu 5* Male

Grand Park Kodhipparu 5*, Male

Grand Park Kodhipparu 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Grand Park Kodhipparu 5*
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Grand Park Kodhipparu, Maldives este situat în nordul Atolului Male, la 20 de minute de mers cu barca cu motor de orașul Male. Pune la dispoziție o varietate de vile idilice, amplasate pe plajă și de vile amplasate deasupra apei, cu acces direct la ocean.
Complexul oferă 3 restaurante și un bar cu piscină infinită, un restaurant rafinat marcă proprie și experiențe culinare deosebite. Oaspeții se pot răsfăța cu un circuit de wellness la The Spa sau se pot îndrepta spre centrul de sporturi nautice și scufundări, unde se organizează excursii, sesiuni de scufundări și altele.

Complexul este, de asemenea, adecvat familiilor, acesta incluzând o varietate mare de facilități pentru copii, printre care se numără un club dedicat copiilor. Cei care sărbătoresc o ocazie specială pot beneficia de suportul unei gazde de lifestyle pentru planificarea unor amintiri de neuitat.

Fiecare cameră este dotată cu un TV cu ecran plat. Unele unități includ o zonă de relaxare unde oaspeții se pot destinde. Aceștia pot savura o ceașcă de ceai în timp ce admiră vederea la mare sau la piscină. Camerele includ o baie privată dotată cu o cadă. Pentru confortul oaspeților există prosoape, papuci și articole de toaletă gratuite.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Male City! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Grand Park Kodhipparu

 Grand Park Kodhipparu
 Grand Park Kodhipparu
 Grand Park Kodhipparu
 Grand Park Kodhipparu
 Grand Park Kodhipparu
 Grand Park Kodhipparu
 Grand Park Kodhipparu
 Grand Park Kodhipparu

Date de contact
Grand Park Kodhipparu 5* Male
Adresa: Male City, 08470 Male City, Maldive