ILUNION Málaga 4* Malaga | Cazare la ILUNION Málaga 4* Malaga

ILUNION Málaga 4*, Malaga

ILUNION Málaga 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii ILUNION Málaga 4*
Amplasat într-o clădire eco-eficientă contemporană, în interiorul zonei portuare și cu vedere la mare, Ilunion Málaga oferă un restaurant, o zonă de wellness cu piscină interioară, precum și un centru de fitness. Gara Maria Zambrano se află la doar 5 minute de mers pe jos.

Camerele de la Ilunion Malaga sunt spaţioase şi decorate în culori calde şi au podea de lemn, aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Acestea includ TV cu ecran plat de 32 inch și canale prin satelit, precum şi seif gratuit. La sosire se oferă apă îmbuteliată gratuită. Baia privată include uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Multe camere au vedere la mare, iar unele sunt dotate cu terasă privată.

Restaurantul serveşte un generos mic dejun tip bufet, precum şi un meniu a la carte pentru prânz şi cină. Pe durata zilei, room service poate fi comandat la bar/localul cu autoservire. Toate acestea includ produse speciale pentru oaspeţii cu boală celiacă şi intoleranţe alimentare.

Zona de wellness include o saună, dușuri senzoriale și șezlonguri încălzite. Sunt disponibile şi tratamente de înfrumuseţare. De asemenea, există o piscină interioară, care, în timpul lunilor de vară, este transformată într-o piscină în aer liber.

Muzeul Picasso se află la 20 de minute de mers pe jos de Ilunion Malaga, iar centrul istoric din Malaga este la doar 10 minute. La un cost suplimentar este disponibilă o parcare subterană privată. Gara Maria Zambrano din apropiere se află la 500 de metri de hotel şi oferă legături directe spre aeroportul Málaga şi cu restul regiunii Costa del Sol. Aeroportul din Málaga este la 9 km.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Seif

Recomanda acest hotel:  


 ILUNION Málaga

 ILUNION Málaga
 ILUNION Málaga
 ILUNION Málaga
 ILUNION Málaga
 ILUNION Málaga
 ILUNION Málaga
 ILUNION Málaga
 ILUNION Málaga

Date de contact
ILUNION Málaga 4* Malaga
Adresa: Paseo Maritimo Antonio Machado, 10, 29002 Málaga, Spania
Telefon: +34 952 04 60 00