Renaissance Melaca 4* Malacca | Cazare la Renaissance Melaca 4* Malacca

Renaissance Melaca 4*, Malacca

Renaissance Melaca 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Renaissance Melaca 4*
La câţiva paşi de Strada Jonker şi St. Paul’s Hill, Hotelul Renaissance Melaka oferă un centru de fitness, o piscină în aer liber şi terenuri de squash. Camerele spaţioase de aici au televizor cu ecran plat cu programe prin cablu şi vedere spre oraş.

Hotelul Renaissance Melaka este la mai puţin de 2 km de oraşul Melaka. Celebrele repere A’Famosa şi Christ Church sunt la doar 1 km distanţă.
Camerele Hotelului Renaissance Melaka au mobilier clasic din lemn şi sunt decorate în nuanţe neutre plăcute. Ele includ minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. De asemenea, sunt incluse seifuri şi facilităţi de călcat.
La salonul de înfrumuseţare al hotelului, oaspeţii se pot răsfăţa cu diverse tratamente. Personalul le poate oferi asistenţă privind cerinţele de afaceri şi de călătorie.
Printre opţiunile de luat masa se numără restaurantul chinezesc Long Feng şi restaurantul italian Olio. Restaurantul Zest are o bucătărie deschisă şi serveşte preparate internaţionale. Oaspeţii se pot relaxa la Famosa Lounge.

Recomanda acest hotel:  


 Renaissance Melaca

 Renaissance Melaca
 Renaissance Melaca
 Renaissance Melaca
 Renaissance Melaca