Jaz Makadi Saraya 5* Makadi Bay | Cazare la Jaz Makadi Saraya 5* Makadi Bay

Jaz Makadi Saraya 5*, Makadi Bay

Jaz Makadi Saraya 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Jaz Makadi Saraya 5*
Jaz Makadi Saraya se află la doar 400 de metri de plajă şi oferă camere cu balcon privat mobilat. Are piscine încălzite exterioare. Oaspeții își pot petrece ziua pe terenul de golf, cu 18 găuri, unul dintre cele mai mari din regiune, care are un magazin Pro Shop complet aprovizionat.

Camerele au aer condiţionat, minibar, TV prin satelit şi baie privată.

Jaz Makadi Saraya oferă o varietate de restaurante à la carte şi tip bufet, care servesc preparate tradiţionale egiptene şi internaţionale.

Oaspeţii se pot răsfăţa cu serviciile centrului Mividaspa, care includ tratamente de revitalizare şi revigorare, masaje, saună, baie de aburi, programe de relaxare şi servicii de înfrumuseţare, disponibile la un cost suplimentar.

Ca alternativă, oaspeţii pot utiliza facilităţile de sporturi nautice, scufundări, snorkeling, canotaj, pescuit şi echitaţie, la un cost suplimentar. Oaspeţii se pot bucura de acestea în timp ce copiii se distrează la miniclub, serviciul de babysitting fiind oferit la un cost suplimentar.

Bazarul Makadi, din apropiere, are numeroase magazine, restaurante şi baruri. Pe plajă, oaspeţii pot practica diverse sporturi nautice. Jaz Makadi Saraya Resort se află la 3 km de parcul acvatic Makadi Water World, care are 50 de tobogane cu apă diferite, pentru distracția adulților și copiilor, disponibile la un cost suplimentar.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
Restaurant
TV

Oferta de sejur la Jaz Makadi Saraya 5*

Recomanda acest hotel:  


 Jaz Makadi Saraya

 Jaz Makadi Saraya
 Jaz Makadi Saraya
 Jaz Makadi Saraya
 Jaz Makadi Saraya
 Jaz Makadi Saraya
 Jaz Makadi Saraya

Date de contact
Jaz Makadi Saraya 5* Makadi Bay
Adresa: Madinat Makadi, Golful Makadi, Hurghada, Egipt