Mon Jardin 4* Mahmudia | Cazare la Mon Jardin 4* Mahmudia

Mon Jardin 4*, Mahmudia

Mon Jardin 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mon Jardin 4*
Pentru o vacanță de neuitat, cea mai potrivită alegere este cazarea în Delta Dunării, într-o oază de lux, liniște și confort, asigurată de Mon Jardin, una dintre cele mai luxoase unități de cazare din Delta Dunării, cu facilități și servicii de 4 stele. Hotel Mon Jardin este locul în care spectacolul naturii se îmbină perfect cu confortul și tehnologia.

Cele 28 de camere, 2 apartamente și o garsonieră sunt dotate cu tot confortul, la înălțimea calificativului de cazare de 4 stele, pe care îl are hotelul: aer condiționat, minibar, TV color, telefon, uscător de par, halate și prosoape pentru piscină, room-service, internet Wi-Fi gratuit.

Hotel Mon Jardin pune la dispoziție parcare păzită, pentru oaspeții care sosesc cu mașinile proprii, și ponton de acostare pentru cei cu ambarcațiuni proprii.

Pe lângă cazare, oaspeții beneficiază de transport către locurile de vânătoare, pescuit și mănăstirile din nordul Dobrogei.

Mon Jardin oferă condiții excelente și pentru activități de afaceri. Pentru conferințe, congrese, team building-uri și training-uri, proprietatea este completată cu o sală pentru 100 persoane, dotată cu echipamente de ultimă generație, precum videoproiector, flipchart, speaker sistem, internet.

Hotelul este înconjurat de parcuri cu alei și băncuțe pentru relaxare, de piscine cu șezlonguri și umbrele pentru plajă, de parcare cu sistem de supraveghere și de o terasă acoperită, dotată cu barbeque, pentru petreceri în aer liber.

Restaurantul este situat într-o încăpere rotundă, cu o deschidere perfectă către Dunăre și faleză.


Recomanda acest hotel:  


 Mon Jardin

 Mon Jardin
 Mon Jardin
 Mon Jardin
 Mon Jardin
 Mon Jardin
 Mon Jardin
 Mon Jardin
 Mon Jardin
 Mon Jardin
 Mon Jardin
 Mon Jardin
 Mon Jardin

Date de contact
Mon Jardin 4* Mahmudia
Adresa: Strada Portului, Nr. 18, 827130 Mahmudia, România
Telefon: 0341 420 150