El Mouradi Cap Mahdia 3* Mahdia | Cazare la El Mouradi Cap Mahdia 3* Mahdia

El Mouradi Cap Mahdia 3*, Mahdia

El Mouradi Cap Mahdia 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii El Mouradi Cap Mahdia 3*
Localizare: Hotelul El Mouradi Cap Mahdia 3* se afla in Mahdia, pe plaja cu nisip la aprox. 130 km distanta fata de aeroportul Enfidha, Hammamet.

Facilitati: Buffet Restaurant El Hambra; Restaurant Rimel; Zouila Lobby Bar; Pool Bar; Beach Bar; Cheharazade Disco; Moorish Cafe. Hotelul are plaja privata cu nisip si dispune de o piscina exterioara.

Servicii Fara plata: patut pt. copii, sezlonguri la plaja sau piscina, prosoape la plaja sau piscina-d oar in conditia achitarii unui depozit, TV-telecomanda se da doar in conditia achitarii unui depozit.
Cu plata: inchirieri masini, sala de conferinte, seif, jocuri video, snooker, spalatorie, saltele pt. sezlong la piscina sau plaja, bauturile la discoteca.

Standard room- camerele dispun de: paturi twin sau paturi single, aer conditionat, baie cu dus sau cada, wi-fi cu plata, seif la receptie contra cost, TV. Capacitatea maxima a camerei este de 3 persoane.
Family room- camerele dispun de: paturi twin sau paturi single, aer conditionat, baie cu dus sau cada, wi-fi cu plata, seif la receptie contra cost, TV. Capacitatea maxima a camerei este de 4 persoane.

Facilitati hotel
Piscina
Restaurant
Seif
TV

Recomanda acest hotel:  


 El Mouradi Cap Mahdia

 El Mouradi Cap Mahdia
 El Mouradi Cap Mahdia
 El Mouradi Cap Mahdia
 El Mouradi Cap Mahdia
 El Mouradi Cap Mahdia
 El Mouradi Cap Mahdia

Date de contact
El Mouradi Cap Mahdia 3* Mahdia
Adresa: Route de la corniche, 5111 Mahdia, Tunisia