PrimaSol El Mehdi 4* Mahdia | Cazare la PrimaSol El Mehdi 4* Mahdia

PrimaSol El Mehdi 4*, Mahdia

PrimaSol El Mehdi 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii PrimaSol El Mehdi 4*
Localizare: situat la 2 km de orasul Mahdia, pe plaja cu nisip fin. Facilităti: restaurante, baruri, salon TV, discotecă, magazine de suveniruri, business center, internet.

Camere: dotate cu aer conditionat – functionează în sezon, în perioada 1 iulie - 31 august, baie cu cabină de dus, telefon, TV, contra cost minibar si seif, balcon sau terasă. Masă: All Inclusive, care cuprinde: cele 3 mese principale în bufet, snackuri, băuturile alcoolice si nonalcoolice locale în perioadele si locurile indicate de hotel; miniclub, miniclub, sporturile nemotorizate.

Serviciile wellness (sauna, masaj, etc.) nu sunt incluse în pachetul all inclusive! Sport si agrement: 2 piscine exterioare, 1 piscină pentru copii, piscină interioară cu jacuzzi, saună, masaj, fitness, biliard, tenis de masă, minigolf, pentaque, sporturi nautice pe plajă, salon TV, restaurante, baruri,discotecă, magazine de suveniruri, business center, internet. Club pentru copii (4-12 ani), programe de animatie în timpul zilei. Sezlonguri si umbrele de plajă contra cost pe plajă! Observatii: hotel de categorie medie, recomandat familiilor cu copii mici.

Recomanda acest hotel:  


 PrimaSol El Mehdi

 PrimaSol El Mehdi
 PrimaSol El Mehdi
 PrimaSol El Mehdi
 PrimaSol El Mehdi
 PrimaSol El Mehdi