NH Madrid Ventas 4* Madrid | Cazare la NH Madrid Ventas 4* Madrid

NH Madrid Ventas 4*, Madrid

NH Madrid Ventas 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii NH Madrid Ventas 4*
NH Madrid Ventas se află la 300 de metri de arena pentru coride din Madrid și de stația de metrou Ventas. Oferă terenuri de tenis şi o piscină sezonieră în aer liber, înconjurată de grădini.

Camerele moderne de la Ventas au aer condiționat și o baie privată cu halat de baie, uscător de păr și un set de articole de toaletă. De asemenea, acestea oferă WiFi gratuit și TV cu ecran plat și canale prin satelit. Cafeaua este oferită gratuit.

Tendido Siete, restaurantul hotelului, pune la dispoziție o gamă largă de opțiuni sănătoase pentru micul dejun, precum și mese pe care oaspeții le pot savura pe terasă. Există și un bar, Avenue Park, cu o selecție largă de cocktailuri și tapas. Alte facilități disponibile includ 8 camere de evenimente, cu o capacitate de până la 1000 de persoane. De asemenea, există un cort exterior pentru evenimente, disponibil pe tot parcursul anului.

Şoseaua de centură M30 se află la 300 de metri şi oferă acces ușor la centrul oraşului şi la împrejurimi. Aeroportul Madrid-Barajas este situat la aproximativ 8 km, iar în centrul Madridului puteţi ajunge în 15 minute cu mijloacele de transport în comun. Puteți găsi o zonă comercială la mai puțin de 100 de metri de hotel.


Salamanca este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cumpărături, cultură și gastronomie.


Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 NH Madrid Ventas

 NH Madrid Ventas
 NH Madrid Ventas
 NH Madrid Ventas

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie