Makadi Marine 4*+ Madinat Makadi | Cazare la Makadi Marine 4*+ Madinat Makadi

Makadi Marine 4*+, Madinat Makadi

Makadi Marine 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Makadi Marine 4*+
Locatie
Situat in Madinat Makadi,pe malul marii,langa plaja cu nisip,aproximativ 35 Km de Hurghada,30 Km de aeroportul din Hurghada Autobuzele circulă la ore fixe către Hurghada-călătorie contra cost.
Facilitati complex
Complex hotelier format din 7 clădiri, 167 camere, restaurant principal, bar pe plajă, la piscine, seif la recepţie, magazine, curs valutar, spălătorie, servicii medicale, cameră de depozitare a bagajelor, servicii de închiriere a maşinilor, 2 piscine (una încălzită pe timpul iernii). Şezlongurile, umbrelele şi prosoapele de piscină şi plajă sunt gratuite. Clasificarea oficială a hotelului :4*
Camere
În toate camerele Superior (având suprafaţă de aproximativ 32 m²) există: baie cu duş, uscător de păr, WC, aer condiţionat (ajustat individual), televizor, telefon, balcon sau terasă. Cu plată suplimentară: mini- bar. Există unele camere conectate printr-o uşă. Numărul maxim de personae cazate în cameră este de: 2. Camerele Deluxe (cu o suprafaţă de aproximativ 45 m²) sunt mai spaţioase şi au aceleaşi dotări că şi camerele Superior. Numărul maxim de persoane cazate în cameră este de: 4 (2 adulţi si 2 copii). Camera Suite (suprafaţă de aproximativ 75 m²) este formată dintr-un dormitor şi o zonă de living (separate) cu aceleaşi dotări ca şi camera Superior. Numărul maxim de persoane care pot fi cazate în acest tip de cameră este: 3 (2 adulţi şi 1 copil).

Facilitati hotel
Centru SPA
Minibar
Piscina
Restaurant
Seif
Sauna
Telefon
Teren De Golf
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Makadi Marine

 Makadi Marine
 Makadi Marine
 Makadi Marine

Date de contact
Makadi Marine 4*+ Madinat Makadi
Adresa: www.solymar.com
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie