The Standard 4* Los Angeles | Cazare la The Standard 4* Los Angeles

The Standard 4*, Los Angeles

The Standard 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Standard 4*
Localizare: Acest hotel deosebit și minimalist este situat în centrul orașului Los Angeles, la 4 străzi de Walt Disney Concert Hall. Hotelul are o piscină pe acoperiș și oferă camere cu iPod docking station.
Facilitati camere: Camerele moderne de la The Standard, Downtown LA sunt dotate cu aer condiționat, minibar, TV prin cablu, DVD player, acces WiFi gratuit și cabină de duș din sticlă.
Facilitati hotel: Pe terasa cu piscină de pe acoperiș aveți la dispoziție separeuri cu paturi de apă și un bar cu DJ pe timpul nopții. Restaurantul Standard este deschis nonstop și servește preparate din bucătăria americană.
Oaspeții hotelului The Standard, Downtown LA au la dispoziție zone de relaxare în interior și exterior, precum și mese de biliard. La magazinul specializat al hotelului sunt disponibile diverse suveniruri.
The Standard se află la aproximativ 1,5 km de Muzeul de Artă Contemporană din Los Angeles și la 6,1 km de Stadionul Dodger. Aeroportul Internațional Los Angeles (LAX) este situat la 29,3 km de hotel. 
Los Angeles centru este o alegere excelentă pentru călătorii interesați demuzee, gastronomie și divertisment.

Facilitati hotel
Aer Conditionat

Recomanda acest hotel:  


 The Standard

 The Standard
 The Standard
 The Standard

Date de contact
The Standard 4* Los Angeles
Adresa: .