Nenominalizat 3* Los Angeles | Cazare la Nenominalizat 3* Los Angeles

Nenominalizat 3*, Los Angeles

Nenominalizat 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Nenominalizat 3*
SUA este o tara enorma, cu 50 de state dintre care puteti alege, flancate de doua oceane si acoperind un teren incredibil de variat. In cele cinci secole de cand Lumea Noua a fost descoperita de Cristofor Columb, oameni din toate colturile lumii au venit aici in cautarea „Visului Americii” (the American Dream). Acestia au creat tara cea mai bogata si mai puternica din lume, un loc de impletire a tuturor culturilor lumii.

Principalele atractii turistice

• Muzeul Metropolitan de Arta (Metropolitan Museum of Art) are colectii diverse, ce cuprind peste doua milioane de lucrari de arta. Aici se afla colectii impresionante ale lui Monet, Cezanne, Vermeer si Giovanni Battista Tiepolo. Sectia de arta moderna include lucrari de Modigliani, Picasso, Braque si Charles Rennie Mackintosh. The Cloisters este o ramura separata a muzeului aflata in Parcul Ford Tryon din Manhattan si detine una dintre cele mai mari colectii de arta medievala din lume.

• Memorialul National Muntele Rushmore (Mount Rushmore National Memorial) este unul dintre cele mai renumite monumente ale Americii si se afla in South Dakota. Monumentul consta in figurile sculptate, inalte de 18m, a patru presedinti americani: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt si Abraham Lincoln, cocotate la 152m inaltime.

• Parcul National Yellowstone a fost intemeiat in 1872 si este cel mai vechi parc national din lume. Renumit pentru fenomenele geotermale, parcul are mai multe gheizere si izvoare termale decat in tot restul lumii. Alte atractii sunt Marele Canion al Raului Yellowstone, padurea de fosile si Lacul Yellowstone. In parc se afla vietuitoare salbatice precum ursi, lupi, bizoni, elani si pastravi.

• Statuia Libertatii este un dar din partea Frantei pentru SUA, in 1886, pentru a sarbatori 100 de ani de la independenta. Statuia a devenit un simbol american pentru libertate si democratie. Statuia este inalta de 45m si doar un numar limitat de vizitatori pe zi pot intra in monument.

• Central Parc este un parc de 341 ha aflat in centrul orasului New York, intre strazile 59th si 110th. Pe langa faptul ca este o zona de verdeata in mijlocul unui oras foarte aglomerat, Central Park este si un centru cultural si are o mica gradina zoologica, o laptarie, fantani si un patinoar.

• Universal Studios Hollywood este cel mai mare platou de filmare si parc tematic din lume, precum si una dintre cele mai populare atractii a Los Angeles. Parcul s-a deschis in 1964, permitand vizitatorilor sa patrunda in lumea din spatele camerelor de filmare de pe platouri.

• Fasia Las Vegas sau Las Vegas Boulevard este simbolul excesului american. In fiecare an, milioane de oameni vin in acest oras doar pentru jocurile de noroc. Nevada este singurul stat american unde jocurile de noroc sunt legale, iar in Las Vegas sunt mai multe sloturi si rulete decat oriunde in lume. Intreg orasul s-a transformat intr-un cabaret non-stop, cu firme luminoase stralucitoare si extravagante. Orasul este si un loc faimos pentru casatorii - aproximativ 200.000 de cupluri se casatoresc in Las Vegas in fiecare an.

• Alcatraz sau Stanca este faimoasa inchisoare americana aflata pe Insula Alcatraz, o stanca izolata in largul golfului San Francisco Bay. Inchisoarea a fost creata pentru a tine departe de lume criminali inraiti si a avut detinuti faimosi precum Al Capone, George "Mitraliera" Kelly si Robert "Pasararul" Stroud.

• Hollywood Walk of Fame reprezinta un mijloc de a imortaliza marii artisti de la Hollywood, prima stea apartinand actritei Joanne Woodward, in 1960. Astazi, strada cu stele este definitorie pentru Los Angeles si una dintre cele mai populare atractii.

• Parcul National Valea Mortii (Death Valley National Park) acopera 13.500 km2 si este o zona faimoasa pentru frumusetea salbaticiei naturii.

• Times Square se afla la nord de strada 42nd si este o locatie asociata cu teatrul, viata de noapte si atmosfera glamuroasa a New York City. Aici se afla faimoasa zona Broadway cu peste 50 de teatre, 30 de hoteluri, cinematografe, magazine, restaurante si baruri.

• Casa Alba (White House) este resedinta presedintelui Statelor Unite si locul unde acesta isi desfasoara activitatea ca sef de stat. Casa Alba este cea mai faimoasa cladire din Washington, DC si a fost construita intre 1792 si 1800 de catre arhitectul irlandez James Hoban. Exista tururi ghidate in anumite parti ale Casei Albe.

• Parcul National Yosemite se intinde pe partea de est a Californiei si acopera 3.108 km2 de pasuni alpine, rauri, lacuri, stanci si cascade in centrul lantului muntos Sierra Nevada. Parcul este faimos pentru copacii secvoia uriasi care au pana la 3000 de ani vechime si pana la 80m inaltime. Parcul este habitat natural pentru aproximativ 250 specii de pasari, 80 specii de mamifere si 24 specii de amfibieni si reptile.

• Debarcaderul Pescarului (Fishermans Wharf) este o zona aglomerata din San Francisco creata pentru a atrage turisti, dar fost port pentru pescari. Astazi vizitatorii se pot plimba prin cele 29 de dane pentru a cumpara suveniruri, a servi masa in restaurantele de pe malul golfului si a vizita numeroase atractii. Dana 39 (Pier 39) s-a deschis in 1978 si este principala atractie din San Francisco. Gazduieste spectacole zilnic si are multe atractii.

• Graceland reprezinta ofranda Americii adusa unuia dintre muzicienii sai preferati, Elvis Presley. "Regele" a cumparat vila in stil colonial in 1957 si a locuit aici pana la moartea sa, in 1977. Casa a fost deschisa publicului in 1982 si este un altar al muzicii si patrimoniului cantaretului.

• Complexul Turistic Centrul Spatial Kennedy (Kennedy Space Center Visitor Complex) din Cape Canaveral in Florida este un amestec de tehnologie spatiala si natura. Aici putei vedea cum decoleaza navetele spatiale si puteti vizita Centrul Apollo/Saturn, Gradina cu Rachete si cinematograful IMAX. Centrul Spatial Kennedy se afla in Refugiul National pentru Viata Salbatica Insula Merritt, care adaposteste vulturi cu capul alb, aligatori, vidre si testoase.

• SeaWorld Orlando este cel mai popular parc tematic din lume si atrage peste 80 milioane de vizitatori in fiecare an, de cand s-a deschis in 1978. Parcul va ofera spectacole si atractii cu tematica marina.

• Disneyland s-a deschis in 1955 si este una dintre cele mai faimoase atractii ale Americii, aflata in California. Lumea Walt disney este cel mai mare parc tematic din lume si contine patru parcuri tematice, parcuri acvatice, restaurante, teatre si hoteluri.

• Parcul National Marele Canion (Grand Canyon National Park) se afla in inima Americii de vest, iar Marele Canion este una dintre cele sapte minuni naturale ale lumii. Canionul are o lungime de 365km, inaltimile verticale ajung pana la 1.829m si latimea este de 29km. Aici va asteapta drumetii, alpinism, ciclism, rafting cros de schi si pescuit.

• Podul Golden Gate (Golden Gate Bridge) a fost completat in 1937, se intinde pe 2.737km de-a lungul golfului San Francisco Bay.

Recomanda acest hotel:  


 Nenominalizat

 Nenominalizat
 Nenominalizat