Club Stella Maris Resort 3* Long Island | Cazare la Club Stella Maris Resort 3* Long Island

Club Stella Maris Resort 3*, Long Island

Club Stella Maris Resort 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Club Stella Maris Resort 3*
Locație.
Stella Maris Resort Club este situat pe o plajă privată din Stella Maris, în apropierea Capului Santa Maria. Alte atractii regionale includ Columbus punct Monument.

Caracteristici Resort.
Relaxați-vă și de a lucra pe bronza cu relaxare tipuri de dotări cum ar fi plajă cabane gratuite și șezlonguri. După o zi la plajă, bucurați-vă de dotări la Stella Maris Resort Club, cum ar fi terenuri în aer liber de tenis, un port, și biciclete gratuite. Vei juca în valuri, în cel mai scurt timp cu o plimbare gratuită cu privire la transfer plaja gratuit stațiunii.

Internet wireless este disponibil în zone publice și o stație de calculator se află pe site-ul. Parcare Sinele este gratuită.

Camerele.
Camere deschise balcoane sau terase. Cele 21 de camere cu aer condiționat de la Stella Maris Resort Club includ uscătoare de păr și ventilatoare de tavan. Bai oferta combinații duș / cadă și articole de toaletă gratuite. In camera frigidere și cafea / ceai sunt oferite factorii de decizie. Servicii de menaj este oferit zilnic. Renovarea toate camerele de oaspeți a fost finalizată în august 2012.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Club Stella Maris Resort

 Club Stella Maris Resort
 Club Stella Maris Resort
 Club Stella Maris Resort

Date de contact
Club Stella Maris Resort 3* Long Island
Adresa: ---
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie