Premiere West 2* Londra | Cazare la Premiere West 2* Londra

Premiere West 2*, Londra

Premiere West 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Premiere West 2*
Hotelul Premier West este un hotel de 2 stele si reprezinta locul ideal pentru a va caza cat mai aproape de cele mai interesante obiective turistice din Londra. Fie ca este vorba de afaceri sau de vacanta, hotelul Premier West este locatia perfecta pentru sejurul dumneavoastra. Este situat la doar cateva minute de mers pe jos, de raul Tamisa, de faimosul Hammersmith Apollo, renumit pentru spectacolele live si de Teatrul Liric cu renume mondial in expozitii de arta. Daca veniți la Londra pentru a vedea o expoziție la Olympia sau Earls Court,acestea sunt foarte aproape de Premier West Hotel.

De asemenea, daca luati metroul, in doar câteva minute puteți fi in Notting
Hill. Va puteti plimba prin magazinele pline de animatie de pe Oxford Street si Baker Street, sau puteti opta pentru plimbari in imprejurimile verzi din Hyde Park. Fatada hotelului este de moda veche, insa veti fi placut surprins de interiorul si decorul modern, imediat ce veti pasi spre receptie.

Hotelul ofera cazare in camere confortabile de tip: single, double si triple. Camerele dispun de telefon, pentru a va putea suna familia si prietenii. De asemenea, toate camerele dispun de televizor color si baie privata, cu uscator de par. Aveti acces gratuit la Wi­Fi in holul si la receptia hotelului. Hotelul asigura servicii de calcare a hainelor la cererea clientilor, precum si apeluri de trezire.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
TV

Recomanda acest hotel:  


 Premiere West

 Premiere West
 Premiere West
 Premiere West
 Premiere West
 Premiere West
 Premiere West

Date de contact
Premiere West 2* Londra
Adresa: 28/34 GLENTHORNE ROAD HAMMERSMITH