Mariott West India Quay 5* Londra | Cazare la Mariott West India Quay 5* Londra

Mariott West India Quay 5*, Londra

Mariott West India Quay 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mariott West India Quay 5*
Acest hotel de 5 stele situat în zona animată Canary Wharf reprezintă un punct de atracţie şi oferă camere de lux şi o sală de fitness ultramodernă. De aici puteţi ajunge cu uşurinţă la Aeroportul London City şi la O2 Arena.
Fiecare cameră spaţioasă de la Marriott West India Quay oferă TV prin satelit cu filme cu vizionare cu plată, paturi de lux şi zonă de relaxare confortabilă. Aveţi la dispoziţie room service nonstop.
De asemenea, multe camere oferă vedere la Canary Wharf şi la cartierul de afaceri din Londra.
Restaurantul Manhattan Grill Steakhouse are o ambianţă elegantă şi oferă fripturi din carne de vită de calitate certificată de USDA. De asemenea, oaspeţii se pot relaxa în lounge-ul din hol, un bar de zi/de noapte care oferă o gamă largă de băuturi, gustări uşoare şi mâncăruri.
Marriott Health Club pune la dispoziţie o varietate bogată de facilităţi de fitness, inclusiv o sală de gimnastică cu dotări complete şi o saună relaxantă.
Metroul uşor DLR opreşte la staţia West India Quay, situată la 200 de metri de hotel. Staţia de metrou Canary Wharf se află la 5 minute de mers pe jos.

Recomanda acest hotel:  


 Mariott West India Quay

 Mariott West India Quay
 Mariott West India Quay
 Mariott West India Quay
 Mariott West India Quay