Liner 3* Liverpool | Cazare la Liner 3* Liverpool

Liner 3*, Liverpool

Liner 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Liner 3*
Amenajat pe o navă de croazieră clasică, hotelul The Liner oferă decor nautic şi camere în stil de cabină de vapor, cu băi de marmură. Gara Liverpool Lime Street este la distanţă de doar 2 minute de mers pe jos.

Cu un televizor LCD şi Wi-Fi gratuit, fiecare cabină modernă include articole de toaletă de lux în baie. De asemenea, în cabine există facilităţi de ceai/cafea, un uscător de păr şi un minibar.

Hotelul The Liner este situat în mijlocul centrului oraşului Liverpool şi oferă parcare gratuită pentru oaspeţii săi. Academia O2 se află la numai 2 minute de mers pe jos, în timp ce centrul comercial St. John's este la 5 minute de mers pe jos.

Braseria Seven Seas serveşte o gamă de meniuri şi mâncăruri din bucătăria tradiţională, lângă un acvariu interior imens. Camera Atlantic oferă un mic dejun tip bufet extins, cu ziare gratuite, precum şi ceai şi cafea nelimitat.

Elegantul bar Castaway oferă o gamă de băuturi şi un meniu de bar, împreună cu 4 televizoare cu ecran plat la care pot fi urmărite evenimente sportive live.

Recomanda acest hotel:  


 Liner

 Liner
 Liner
 Liner