Absolute 4* Limerick | Cazare la Absolute 4* Limerick

Absolute 4*, Limerick

Absolute 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Absolute 4*
Hotelul cu cele 99 camerele ale sale amenajate confortabil este clasificat ca un hotel de 4 stele.

De pe autostradă la hotel (1,0 km distanţă) şi de acolo în centrul oraşului, ajungeţi foarte rapid (distanţa spre centrul oraşului 0,0 km). Pentru vizitatorii expoziţiei, locaţia hotelului este ideală, deoarece distanţa este de numai 0,5 km.

Primiţi acces la internet în camera dumneavoastră şi în zona publică a hotelului (WLAN). La hotel se găsesc locuri de parcare proprii.

O masă de scris, un seif, un foen, precum şi un radio sunt dotările standard din fiecare cameră. Camerele au televizor şi telefon. Hotelul oferă şi camere pentru nefumători (vă rugăm să specificaţi în momentul rezervării că doriţi o astfel de cameră). Este posibilă recepţia Pay TV. Toate camerele din hotel dispun de o instalaţie de climatizare.

Hotelul vă oferă oferte recunoscute de terapie, printre altele masaje profesionale. În baia de aburi şi saună vă puteţi deconecta şi relaxa în urma unei zile pline de evenimente. Relaxaţi-vă în jacuzzi şi lăsaţi agitaţia la o parte pentru un moment.

Folosiţi posibilitatea tratamentelor de înfrumuseţare din cadrul hotelului. Oaspeţilor activi din punct de vedere sportiv le stă la dispoziţie o sală de fitness.

Puteţi să petreceţi agreabil seara în restaurantul hotelului (pe vreme frumoasă şi în aer liber) sau în bistro - cu posibilitatea unui meniu pentru diabetici şi meniu vegetarian.

Barul hotelului vă oferă băuturi răcoritoare. Puteţi petrece relaxat o seară de neuitat în crama/berăria proprie hotelului.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Parcare
Restaurant
Seif
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Absolute

 Absolute
 Absolute
 Absolute
 Absolute

Date de contact
Absolute 4* Limerick
Adresa: Sir Harry's Mall . Limerick