Arena 2*+ Lido Di Jesolo | Cazare la Arena 2*+ Lido Di Jesolo

Arena 2*+, Lido Di Jesolo

Arena 2*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Arena 2*+
Hotelul Arena se află la câţiva paşi de propria plajă privată, chiar lângă Lido di Jesolo. Oferă o terasă mare mobilată, un restaurant tradiţional, precum şi camere cu aer condiţionat şi balcon.

Barul de pe terasă serveşte îngheţată italienească gelato, băuturi şi gustări. Restaurantul oferă meniuri cu preparate din carne sau fructe de mare, precum şi un bufet cu garnituri. Micul dejun tip bufet include produse dulci şi sărate.

Camerele Hotelului Arena au un decor funcţional, TV prin satelit şi ventilator. Unele dintre ele oferă vedere la mare, iar unele, Wi-Fi gratuit. Oaspeţii pot utiliza gratuit 1 umbrelă de soare şi 2 şezlonguri pe plaja privată.

Hotelul este situat la 650 de metri de parcul tematic cu teren de minigolf Aqualandia. În Veneţia puteţi ajunge după o călătorie plăcută cu autobuzul pe apă vaporetto, care are staţie la 20 de minute de mers cu maşina. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Oaspeții beneficiază de reduceri la restaurantul pizzerie Teatro, situat la 200 de metri. Oaspeții care se cazează minim 7 nopți au la dispoziţie serviciu de transfer gratuit de la/la Aeroportul Marco Polo din Veneția.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
TV

Recomanda acest hotel:  


 Arena

 Arena
 Arena
 Arena
 Arena
 Arena

Date de contact
Arena 2*+ Lido Di Jesolo
Adresa: Via Verdi, 66 , 30017 Lido di Jesolo