Alppi E2 4* Levi | Cazare la Alppi E2 4* Levi

Alppi E2 4*, Levi

Alppi E2 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Alppi E2 4*
Capacitate de cazare: 8+2 persoane. Localizare: centrul statiunii Levi, langa partiile de ski. Distante: 0,3 km de magazine, 0.05 km de cea mai apropiata partie de ski, 0.4 km de traseul de Snowmobile. Descriere: apartment in stil alpin, format din doua nivele. A fost construit in 2000, sauna si baia au fost renovate in 2009. Suprafata parterului: 46.5 m². Suprafata demisol: de 29.5 m²
Beneficiaza de: 2 dormitoare la primul nivel; 2 dormitoare la demisol (fara fereastra); spatiu deschis la etaj. In fiecare dormitor sunt doua paturi separate. La demisol unul dintre dormitoare are un pat cu o latime de 120 cm. In living room este o canapea extensibila. Doua toalete separate, cate una pentru fiecare nivel. Sauna electrica, 2 dusuri. Dotari apartament: semineu, TV cablu, radio-CD player, cuptor microunde, masina de spalat vase, cuptor, cafetiera, toaster, frigider, uscator de haine, fier de calcat, uscator de par, vesela.
Important: masina de spalat si camera depozitare skiuri se afla in camera separata. Ora de preluare apartament 16:00. Ora de predate apartament: 12:00. Balconul este indreptat spre Arena, spre partiile de ski.

Facilitati hotel
Sauna
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Alppi E2

 Alppi E2
 Alppi E2
 Alppi E2
 Alppi E2
 Alppi E2
 Alppi E2
 Alppi E2