Alppi B8 3* Levi | Cazare la Alppi B8 3* Levi

Alppi B8 3*, Levi

Alppi B8 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Alppi B8 3*
Capacitate de cazare: 6+3 persoane. Localizare: centrul statiunii Levi, langa partiile de ski. Distante: 0,3 km de magazine, 0.05 km de cea mai apropiata partie de ski, 0.4 km de traseul de Snowmobile.
Descriere: apartment in stil alpin, format din doua nivele. A fost construit in 1998; sauna renovata in 2009. Suprafata parterului: 48.5 m². Suprafata etajului: de 28 m²
Beneficiaza de: 1 dormitor la parter; 2 dormitoare la etaj (din care unul fara fereastra); spatiu deschis la etaj. In fiecare dormitor sunt doua paturi separate, in spatiul deschis sunt trei paturi single. Doua toalete separate, cate una pentru fiecare nivel. Sauna electrica, 2 dusuri. Dotari apartament: semineu, TV cablu, radio-CD player, cuptor microunde, masina de spalat vase, cuptor, cafetiera, toaster, frigider, uscator de haine, fier de calcat, uscator de par, vesela.
Important: masina de spalat si camera depozitare skiuri se afla in camera separata. Ora de preluare apartament 16:00. Ora de predate apartament: 12:00. Balconul este indreptat spre nord, spre padure. Este balcon comun cu apartamenul de langa (B7), se poate ajunge de la un apartament la altul.

Facilitati hotel
Sauna
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Alppi B8

 Alppi B8
 Alppi B8
 Alppi B8
 Alppi B8
 Alppi B8
 Alppi B8