Le Panoramic 3* Les Trois Ilets | Cazare la Le Panoramic 3* Les Trois Ilets

Le Panoramic 3*, Les Trois Ilets

Le Panoramic 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Le Panoramic 3*
Le Panoramic din Trois Ilets oferă vederi excelente asupra dealurilor și golfului Fort de France. Oaspeții acestui hotel beneficiază de o piscină privată în aer liber, WiFi gratuit și mic dejun gratuit pentru prima dimineață.

Fiecare studio și bungalou cu aer condiționat de la această proprietate are o bucătărie echipată, precum și o zonă de relaxare cu o canapea și un TV hertzian. Există, de asemenea, facilități de călcat și un telefon pentru cel mai bun confort. Camerele sunt curățate în fiecare zi, în timp ce serviciul suplimentar de menajeră este disponibil la un cost suplimentar.

Oaspeții vor găsi restaurante care servesc preparate din bucătăria franceză și preparate locale la 400 de metri de Le Panoramic, în timp ce mai multe opțiuni de luat masa internaționale pot fi găsite la 20 km de proprietate. Primul mic dejun va fi plasat în camera oaspeților înainte de sosire.

Proprietatea este la doar 300 de metri de o frumoasă plajă cu nisip alb, iar zona oferă, de asemenea, magazine și activități în aer liber, precum sporturi nautice și tururi. Alte activități interesante disponibile sunt golful pe terenul de golf proiectat de Robert Trent Jones, călărie și vizitarea muzeelor ​​și expozițiilor locale.

Aeroportul Internațional Martinica Aimé Césaire se află la 25 km.

Cuplurile apreciate în mod deosebit în ceea ce privește localizarea. I-au dat scorul 9,0 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
TV

Recomanda acest hotel:  


 Le Panoramic

 Le Panoramic
 Le Panoramic
 Le Panoramic

Date de contact
Le Panoramic 3* Les Trois Ilets
Adresa: Anse a l''Ane, Rue du Dauphin, Les Trois-Îlets 97229, Martinica
Telefon: +596 596 50 01 35