Mandalay Bay 5* Las Vegas | Cazare la Mandalay Bay 5* Las Vegas

Mandalay Bay 5*, Las Vegas

Mandalay Bay 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mandalay Bay 5*
Mandalay Bay este locul perfect pentru fanii adevarati ai Las Vegas-ului. Complexul hotelier include un cazinou, atat indoor cat si outdoor si Mandalay Bay Events Center, ideal pentru concerte, partide box si evenimente anuale ca Ultimate Fighting Championship. Si asta nu e totul.

In fiecare vara Mandalay Bay organizeaza o serie de concerte cu vedere la piscina hotelului, pe plaja cu acelasi nume. Pentru senzatii tari hotelul a pregatit Shark Reef Aquarium, adapost pentru cele peste 2.000 de animale care isi asteapta privitorii.

Cazino-ul ofera pasionatilor de jocuri de noroc un spatiu urias, depasit in Las Vegas numai de celebrul MGM Grand. Printre facilitatile acestuia se numara 122 de mese de joc, 2.400 de slot-uri si jocuri de poker video, 17 spatii pentru pariuri sportive, cu cele mai mari ecrane din oras, totul intr-un mediu fantastic, tropical, exotic. Totodata, cazinoul ofera si un spatiu pentru pariuri de mare valoare precum si o zona special amenajata pentru VIP-uri.

300 de locuri in fotolii de plus, 17 ecrane gigant si Turf Club Deli, sunt special concepute pentru a-i face fericiti pe pasionatii de pariuri sportive si curse. Mandalay Bay Resort si Casino devine astfel cartierul general pentru NFL, NBA, MLB, curse de cai etc. Oricat de pretentioase ti-ar fi gusturile si oricat de exclusiviste preocuparile, la Mandalay esti omul potrivit la locul potrivit, iar momentul ti-l poti alege singur.

Gasesti aici orice ti-ai dorit vreodata: restaurante celebre in intreaga lume, cei mai buni bucatari gata sa iti satisfaca orice capriciu culinar, un shopping de cea mai buna calitate si distractie 100%.

Recomanda acest hotel:  


 Mandalay Bay

 Mandalay Bay
 Mandalay Bay